Maridalen Bygdetun
Redskap
Hjem Om Maridalen Bygdetun Styret Stiftelsen Vedtekter Besøk Rundtur på tunet Kalendere Arrangementer Arkiv 2016 Arkiv 2015 Arkiv 2014 Arkiv 2013 Arkiv 2012 Arkiv 2011 Arkiv 2010 Arkiv 2009 Arkiv 2008 Arkiv 2007 Arkiv 2006 Arkiv 2005 Kontakt oss Linker

Hjem > Arrangementer > Arkiv 2008 >  Rekordstor oppslutning ved førjulsarrangement 29 november!

Rekordstor oppslutning ved førjulsarrangement 29 november!

2008-12-09

Ved Hammeren møtte folk opp mannsterke for å være med i fakkeltoget over til Bygdetunet. På tross av ruskevær hadde svært mange barnefamilier tatt turen denne ettermiddagen for at ungene skulle få oppleve en gammeldags førjulsstemning med juleverksted, eventyrstund, gratis pepperkaker og julegrantenning med gang rundt juletreet.

Juleverkstedet på Hønsehuset opplevde køer utenfor av smårollinger som ville lage julepynt sammen med Anette, Margot og Lise Marit fra Grefsen / Kjelsås Husflidslag; nok en gang ble denne aktiviteten for de minste en stor suksess.

I et fullstappet Bryggerhus fortalte Ragnhild Storaker eventyr i flere etapper for de minste, dette var noe både små og store satte stor pris på. Ragnhild er en anerkjent eventyrforteller som vet å bergta sitt publikum, noe hun viste denne ettermiddagen også.

Salgsmarkedet på låven var nytt av året; utstillerne kunne friste med ulike selvproduserte produkter. Flere vil nok finne julegaver under treet i år som kommer derfra...

Ute ble det grillet pølser over bålet, og skaukaffe og gløgg gikk unna. Det samme gjorde selvsagt våre berømte nystekte vafler servert med ekte rømme og syltetøy. Det var folksomt både ute og inne de snaue to timene før julegrana ble tent og folk samlet seg til sang og dans rundt treet. Takket være en generøs rabattordning på ny juletrebelysning fra Kjelsås Elektriske ble årets juletre ganske imponerende! ( Se bildene).

Stor takk til fotograf Andreas Holtane Sollie som nok en gang tok mange flotte bilder, noen av dem viser vi her.

Så gjenstår det å ønske alle en riktig God Jul og et Godt Nytt år!


  1 / 24 
 
 
 dotMotta vårt nyhetsbrev!

Send mail til oss, og motta tips om arrangementer!


Les mer...


Utviklingssponsorer for Maridalen Bygdetun
Bygdetunet er under stadig fornyelse og utvikling, og vi etterlyste tidligere i år Utviklingssponsorer for å komme videre med framdriften. Så langt har vi fått fem sponsorer som hver har bidratt med kr. 1500,- i perioden 01.05.09 til 31.04.10.
Les mer...


Besøk oss på Maridalen Bygdetun!

Bygdetunet holder åpent etter avtale for besøk med omvisning, og vi kan tilby servering av skaukaffe og nystekte vafler med tilbehør.


Les mer...


Maridalen Bygdetun
Bygdetunet ble stiftet i 1999 etter et privat initiativ fra Ole Svendsen, tidligere skogbestyrer i Løvenskiold-Vækerø. Hans arbeid gjennom et langt liv i Nordmarkas skoger har resultert i mye historikk, gamle ting og redskaper fra Nordmarka og Maridalen.
Les mer...

 
 Telefon: 22 18 26 56, 93 22 68 85, e-post: engjac@start.no, Bankkontonr. 9004 05 12275
 Besøksadresse: Maridalen Bygdetun, Øvre Kirkeby gård (bak kirkeruinen), Maridalsvn. 500, 0890 Oslo
 Postadresse: Maridalen Bygdetun v/ Roy Jacobsen, Stårputtvn. 5, 0891 Oslo