Maridalen Bygdetun
Redskap
Hjem Om Maridalen Bygdetun Styret Stiftelsen Vedtekter Besøk Rundtur på tunet Kalendere Arrangementer Arkiv 2016 Arkiv 2015 Arkiv 2014 Arkiv 2013 Arkiv 2012 Arkiv 2011 Arkiv 2010 Arkiv 2009 Arkiv 2008 Arkiv 2007 Arkiv 2006 Arkiv 2005 Kontakt oss Linker

Hjem > Arrangementer > Arkiv 2008 >  Nok et vellykket Høstmarked på Bygdetunet.

Nok et vellykket Høstmarked på Bygdetunet.

2008-08-27

Søndag 7 september strømmet folk til Maridalen Bygdetun for å få med seg årets Høstmarked. Selv om regnet lurte bak skyene forble det oppholdsvær helt til markedets slutt.

Flere nye utstillere presenterte sine ting, bl.a. produkter fra Sogn aktivitetshus. Vevarbeider var også nytt av året, et populært innslag etter salget å regne. Treskurd, tovede troll, tresmykker, håndarbeid av forskjellig slag og brukt & antikt var også å finne på tunet, samt Nordmarkshonning, montasjer, strikkeprodukter, sau- og geiteskinn, småtroll og for ikke å glemme jubileumsboken fra Maridalen skole.

Folk fra hele byen var innom markedet, men også utenbys gjester besøkte oss på tunet. Helt fra Moss kom det folk, og karene derfra koste seg med pølser i vaffel som skikken er der. (Se bildene!) Femti liter vaffelrøre fikk bein å gå på, vaffelstekerne hadde hendene fulle til langt utpå ettermiddagen. Pølser og skaukaffe gikk også unna; kaffekokerne skjenket i alt seksten store "misjonskjeler" til et kaffetørst publikum.

Damene fra Grefsen / Kjelsås Husflidslag sørget for at ungene også denne gangen fikk produsere sine egne hoppetau. Dessuten var soppkontrollen populær, Fred hadde ikke et ledig øyeblikk hele ettermiddagen.

Takk til alle som stilte opp både i for- og etterkant av markedet, og takk også til utstillerne og ikke minst til publikum som valgte å besøke oss på Øvre Kirkeby denne dagen!

Vi lar bildene fra markedsdagen tale for seg, kanskje er du en av dem som er foreviget?

Foto og redigering: Gerd Enger Jacobsen

 


  1 / 30 
 
 
 dotMotta vårt nyhetsbrev!

Send mail til oss, og motta tips om arrangementer!


Les mer...


Utviklingssponsorer for Maridalen Bygdetun
Bygdetunet er under stadig fornyelse og utvikling, og vi etterlyste tidligere i år Utviklingssponsorer for å komme videre med framdriften. Så langt har vi fått fem sponsorer som hver har bidratt med kr. 1500,- i perioden 01.05.09 til 31.04.10.
Les mer...


Besøk oss på Maridalen Bygdetun!

Bygdetunet holder åpent etter avtale for besøk med omvisning, og vi kan tilby servering av skaukaffe og nystekte vafler med tilbehør.


Les mer...


Maridalen Bygdetun
Bygdetunet ble stiftet i 1999 etter et privat initiativ fra Ole Svendsen, tidligere skogbestyrer i Løvenskiold-Vækerø. Hans arbeid gjennom et langt liv i Nordmarkas skoger har resultert i mye historikk, gamle ting og redskaper fra Nordmarka og Maridalen.
Les mer...

 
 Telefon: 22 18 26 56, 93 22 68 85, e-post: engjac@start.no, Bankkontonr. 9004 05 12275
 Besøksadresse: Maridalen Bygdetun, Øvre Kirkeby gård (bak kirkeruinen), Maridalsvn. 500, 0890 Oslo
 Postadresse: Maridalen Bygdetun v/ Roy Jacobsen, Stårputtvn. 5, 0891 Oslo