www.maridalenbygdetun.no

Hjem > Arrangementer > Arkiv 2006 >  Vellykket Pinsearrangement på Bygdetunet.

Vellykket Pinsearrangement på Bygdetunet.

2006-05-31

Etter Prostigudstjenesten i Kirkeruinen 2. pinsedag holdt Bygdtunet åpent for publikum med tradisjonelt arrangement. Folk strømmet til i det flotte været, og mellom 300 - 400 mennesker fant veien til gårds.

De fleste fikk med seg at hovslager Ivar Bakke skodde hest og at årets hesteskokasting gikk av stabelen, mens andre bare koste seg med skaukaffe og våre berømte vafler. I Hønsehuset viste Frances Dodman sine akvareller og smykker, det var minimarked, og Ådne Løkken sørget som vanlig for lun stemning på tunet med sin trekkspillmusikk. Tor Erik Tømte holdt orden i rekkene under hesteskokastekonkurransen (!). Årets Hesteskokastemester heter Ragnhild Hovd og kommer fra Grefsen. Fotografen hadde dessverre forlatt Bygdetunet da mesteren ble kåret, så det finnes ikke noe bilde av seierskvinnen da hun ble overrakt årets dekorerte hestsko av leder Roy Jacobsen. Vi gratulerer Ragnhild Hovd med tittelen "Hesteskokastemester 2006"!

Det gikk med 80 liter kaffe og nesten 45 liter vaffelrøre, ca. 150 pølser og litervis med saftogvann på drøye to og en halv time, dette var ny omsetningsrekord på Bygdetunet på så kort tid. Jentene i vaffelteltet gjorde som vanlig en formidabel jobb, like blide som alltid, mens Bjørn Bekken og Roar Kjølstad sørget for at publikum ble skjenket skaukaffe fra svartkjelene.

Fotograf Andreas A. Sollie tok en rekke bilder under arrangementet, og vi viser et utvalgt knippe av dem her. Stor takk til Andreas for nok en serie flotte bilder og for det frivillige arbeidet han legger ned i forb. med fotograferingen.


  1 / 28 
 
Velkommen! 
Velkommen!
Roy ønsker velkommen til Bygdetunet.
 dot